Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Opgenomen kerstconcert morgen in première

Geplaatst op: 23 december 2020

Morgenavond, 24 december, wordt er in de Grote kerk een kerstconcert gegeven door de plaatselijke organisten. Erik Eenkhoorn, Jarne Eenkhoorn, Herbert Post en Jan Rutger Voorhorst hebben een afwisselend muzikaal programma voorbereid.

Op het programma staat naast improvisaties over kerstliederen ook literatuur, waaronder het bekende komm’ der Heiden Heiland van Bach. Ook liederen als komt allen tezamen en de Lofzang van Maria zullen niet ontbreken. De organisten worden vergezeld door een aantal muzikanten.

In verband met de lockdown zijn er helaas geen bezoekers welkom. Het concert is in de afgelopen week opgenomen, zodat niet alle organisten bij elkaar waren. Het concert is te volgen via deze link of via de website www.hervormdgenemuiden.com/diensten. Het concert begint om 20.30 uur en zal tot ongeveer 21.15 duren, zodat u op tijd kunt overschakelen naar de CBO voor Zwartewaterland Zingt op kerstavond.

Tijdens het concert zal er online een collecte gehouden worden. Het concert is gratis te beluisteren, maar er is veel tijd in geïnvesteerd en door een donatie te doen aan het orgelfonds van de hervormde kerk hopen we een bijdrage te kunnen leveren aan het vorig jaar gerestaureerde orgel.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500