Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gemeente: ‘Ga morgen niet kijken bij carbidschieten’

Geplaatst op: 30 december 2020

Door corona gelden er deze jaarwisseling andere spelregels in Zwartewaterland. Vuurwerk bezitten, vervoeren en afsteken is verboden. Carbidschieten mag wel, maar volgens de spelregels die door de gemeente zijn opgesteld

“Schiet niet in de buurt van verzorgingshuizen en kerken. Ga niet kijken. En gebruik bovenal je gezonde verstand en neem je verantwoordelijkheid”, vat de gemeente samen.

Op Havenplein in Genemuiden kan op 31 december tussen 12.00 en 17.00 uur met carbid worden geschoten. Van 7.00 uur tot 21.00 uur geldt een parkeerverbod op het Havenplein. “Alcohol op straat is verboden. Plaats geen objecten zoals partytenten of vuurkorven in de openbare ruimte. Ook niet bij locaties waar met carbid wordt geschoten”, besluit de gemeente. De collega’s van BremanNet hebben morgen een livestream vanaf het Havenplein.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500