Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

HEUTINKBOUW, veranderen met behoud van het goede

Geplaatst op: 2 januari 2021

Aannemingsbedrijf KK Heutink gaat vanaf dit jaar verder onder een nieuwe naam. De directie laat weten: “Dankbaar en trots presenteren wij u: HEUTINKBOUW. Een nieuwe naam, een nieuw logo en een nieuwe uitstraling. Gebouwd op het fundament van ruim 100 jaar.”

“HEUTINKBOUW staat voor een gezonde en stabiele onderneming. Voor prettig bouwen, al vele generaties lang. Samen met ons enthousiaste bouwteam blijven we +bijdragen aan betaalbare huisvesting. Met het vernieuwde HEUTINKBOUW bouwen we graag met u verder aan de kernwaarden: onbetwist, verbindend en met karakter”, sluit het bedrijf af.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500