Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Challenge’ om fit het nieuwe jaar te starten

Geplaatst op: 5 januari 2021

Een week lang, elke dag 30 minuten wandelen, fietsen of hardlopen. Dat is waarmee de buurtsportcoaches iedereen wil uitdagen uit zijn of haar luie stoel te komen. De 30 minuten-beweegchallenge geldt van 11 januari tot en met 17 januari. De eerste vijftig aanmelders ontvangen een veiligheidshesje ter waarde van 10 euro. Meer informatie is te vinden op www.bewegeninzwartewaterland.nl

Zwartewaterland is sinds maart 2019 officieel een JOGG gemeente geworden.  JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht) is een landelijke beweging, waarbij partners zich inzetten om gezond eten en bewegen voor jongeren (0- 19 jaar) gemakkelijk en aantrekkelijk te maken. Lokale partijen werken samen aan het creëren van een leefomgeving waarin jongeren gezond kunnen opgroeien.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500