Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Laatste dag kerstbomen inzamelen

Geplaatst op: 5 januari 2021

Mensen die zonder teveel gemartel afscheid willen nemen van hun kerstboom, kunnen hem vandaag nog aan de weg zetten. De gemeente Zwartewaterland houdt op woensdagmiddag 6 januari weer een kerstbomen-inzamelactie.

De basisschooljeugd kan kerstbomen inleveren op diverse inzamelpunten in Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis. Per ingeleverde kerstboom ontvangen de kinderen 50 cent. In Genemuiden kan men de boom tussen 13:00 en 16:00 uur kwijt aan het Havenplein en bij het oude zwembad aan de Hasselterdijk

Gepubliceerd door Robert Jansema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Van Dijk Containers 500