Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 augustus 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

George Scheffer uit Sint Jansklooster wil de Tweede Kamer in

Geplaatst op: 6 januari 2021

George Scheffer wil een zetel in de Tweede Kamer bemachtigen. Met de ‘Partij voor het behoud van de Nederlandse identiteit’ (PVBNI) doet hij samen met de partij ‘Wij Zijn Nederland’ mee aan de verkiezingen in maart. De 49-jarige inwoner van Sint Jansklooster heeft er alle vertrouwen in dat dit uitmondt in meerdere zetels.

Scheffer, geboren in Libanon, woont sinds begin jaren ’90 in Sint Jansklooster. Als christen kon hij zijn mening niet zonder gevolgen verkondigen in het thuisland.

“Ik wil in de kamer om daadwerkelijk wat te kunnen veranderen. De kritiek op zwarte piet en Nederlandse tradities was voor mij de reden om in 2018 een partij op te richten. Samen met Wij Zijn Nederland vormt de PVBNI één lijst. Het is nog onduidelijk op welke plek ik kom te staan. We hopen in totaal op vier zetels”, stelt hij.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500