Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Mogelijke verlenging online viswedstrijd bij vorstperiode

Geplaatst op: 11 januari 2021

Hengelsportvereniging Het Zwartewater krijgt veel inzendingen binnen voor de ‘online viswedstrijd’. Nu de vereniging geen bijeenkomsten en wedstrijden kan organiseren, kunnen jongeren door het inzenden van een foto meedoen aan deze strijd.

“Er zijn inmiddels al ruim 20 foto’s binnen gekomen de meeste afbeeldingen met grote snoeken variërend van 35 cm tot 95 cm. Maar van de kleine vis zoals voorn en baarsjes nog maar een paar. Dus stuur wat je vangt, groot of heel klein, gewoon op en doe mee voor het mooie prijzen pakket. Dit kan nog de gehele maand januari en bij eventuele ijsperiode verlengen wij de fotoviswedstrijd”, aldus de vereniging.

De winnaars op de foto kunnen hun prijs ophalen aan de Roebol 39. Dit keer zijn dat Annelien Visscher met één van haar eerste baarsjes, geoefende visser Jesse van Dijk en ervaren visser Marius van der Vlist.

Tot eind januari kunnen vissers nog meedoen. Stuur een foto met je gevangen vis naar hsvhetzwartewater@gmail.com en maak kans op een mooie prijs. “Tevens verloten wij nog een complete dropshot vishengel onder alle ingezonden foto’s die gemaakt zijn in december en januari”, sluit HSV af.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Van Dijk Containers 500