Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

800 gevulde schoenendozen uitgedeeld (video)

Geplaatst op: 11 januari 2021

In november is de schoenendoosactie van Genemuiden afgerond. Initiatiefnemers Alinda Visscher en de Hervormde Gemeente melden dat de 800 dozen inmiddels zijn afgeleverd in Roemenië. Daarvan is de afgelopen periode een video gemaakt.

Ze vult aan: “Heel veel kinderen hebben geweldige mooie dozen gemaakt. Bedankt hiervoor en ook voor de giften! De dozen worden uitgedeeld door de medewerkers van het CE huis in Oradea. De situatie is momenteel erg schrijnend vanwege corona. De kinderen mogen momenteel niet naar school en zijn veel thuis. De schoenendozen zullen meer dan welkom zijn bij de kinderen en hun familie.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500