Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vind de klompjes en win een waardebon

Geplaatst op: 14 januari 2021

Het jongerenwerk in Zwartewaterland is paar klompjes kwijt. Vanaf vandaag kunnen alle inwoners van Genemuiden op zoek gaan naar de verloren klompjes. “Dit idee is ontstaan vanuit de huidige coronamaatregelen”, vertelt jongerenwerker Mariëlle Sallomons.

“Je mag nog maar met twee personen buiten zijn, dus voor grote groepen kunnen wij momenteel niet veel organiseren. Om de inwoners van Genemuiden toch een fysieke corona-proof activiteit aan te bieden na al dat thuis werken en online lessen, willen wij graag iedereen uitnodigen om op zoek te gaan naar de verloren klompjes. Als na de eerste dag de klompjes nog niet gevonden zijn, zal het jongerenwerk een hint delen op hun social media. Volg daarom ‘Jongerenwerk Zwarterwaterland’ op Facebook en Instagram”, vertelt ze.

Heb jij als eerste de klompjes gevonden? Neem dan contact op met Mariëlle Sallomons via social media van het Jongerenwerk of via 06-47073572. De winnaar ontvangt een Bol.com cadeaukaart. “Wij willen de klompjes graag weer terug krijgen, bij een groot succes willen wij dit namelijk vaker organiseren”, zo stelt de organisatie.

‘Klompie Kwiet’ is in Zwartsluis al van start gegaan en begint binnenkort ook in Hasselt.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Van Dijk Containers 500