Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Burgemeester Bilder viert 10-jarig ambtsjubileum

Geplaatst op: 14 januari 2021

Vandaag is het exact 10 jaar geleden dat burgemeester Bilder is beëdigd als burgemeester van onze gemeente. Reden genoeg voor de Staatkundig Gereformeerde Partij om de CDA-collega te feliciteren. Vanmorgen stond er bij de ingang van het gemeentehuis een groot spandoek klaar voor de jubilaris. 

Raadslid Alfred Beens legt uit: “SGP Zwartewaterland wil dit 10-jarig ambtsjubileum vanzelfsprekend niet ongemerkt voorbij laten gaan. Van harte wenst de SGP burgemeester Bilder veel gezondheid, sterkte en zegen toe.”

Gepubliceerd door Robert Jansema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Van Dijk Containers 500