Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 april 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Politie in gesprek met groep die Heutink belaagde

Geplaatst op: 18 januari 2021

De personen die tijdens het carbidschieten op 31 december beheerder Jan Heutink van ’t Olde Staduus belaagden met zwaar vuurwerk, hebben zich afgelopen weekend gemeld. Burgemeester Bilder gaf de daders enkele dagen de kans om zich te melden, anders zou hij de namen doorgeven aan de politie.

Tijdens het carbidschieten kwamen jongeren volgens het bestuur van ’t Olde Staduus het bordes op en wilden zij daarvandaan gaan schieten. Daarbij negeerden zij de afzetting. “Beheerder Jan Heutink, die dit wilde voorkomen, werd bedreigd en bekogeld met vuurwerk”, aldus de vrijwilligers van ’t Olde Staduus. Bilder vertelt: “Het gewenste effect is bereikt. De politie gaat met betrokkenen het gesprek aan.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500