Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Regioclubs werken aan alternatief voor competitie

Geplaatst op: 18 januari 2021

Archieffoto: Helmich Lubberts

Mocht de voetbalcompetitie dit seizoen niet herstart worden, dan spelen de regionale topclubs een mini-competitie tegen elkaar. Sportclub Genemuiden en WHC hebben daarvoor de handen ineen geslagen en de medewerking van andere clubs toegezegd gekregen.

Dennie Mulder (WHC) en Cor Heutink (Genemuiden) zijn bezig met het op touw zetten van een alternatieve mini-competitie in mei en juni. “Uiteraard is de wens dat corona onder controle komt en dat we weer normaal in competitieverband tegen elkaar mogen spelen. Als dat niet het geval is hopen we in mei/juni weer activiteiten op touw mogen zetten en dat de eerste selecties uit de regio het dan tegen elkaar op mogen nemen,” leggen Heutink en Mulder uit.

De clubs die, naast hoofdklasser Genemuiden en eersteklasser WHC, meedoen aan deze mini-competitie zijn: Staphorst (3e divisie) en de hoofdklassers Berkum, Flevo Boys en Urk. Er worden op dinsdagen en zaterdagen in mei/juni uit- en thuiswedstrijden gespeeld door de deelnemende teams uit de regio.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500