Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Uitgedeelde snert van Boudesteyn valt in de smaak

Geplaatst op: 18 januari 2021

Het team van Boudesteyn Hypotheken en Verzekeringen deelde vandaag tientallen liters erwtensoep uit. Alle klanten konden één voor één een lekker emmertje snert ophalen bij Brasserie van Dijk. 

Ingeborg Boudesteyn legt uit: “Vandaag hebben wij een groot deel van onze relaties in Genemuiden, in deze soms lastige tijden, een hart onder de riem willen steken. Gerralt van Dijk wilde voor ons een grote hoeveelheid snert maken die wij vervolgens konden uitdelen aan particuliere klanten en MKB relaties. Ook Philadelphia, De Akkerwinde, De Meente, Muiderheim en De Wijkwieg konden rekenen op een portie van de oer-Hollandse kost. De mensen die het afhaalden konden gelijk een blik werpen in de brasserie om te zien hoe leuk deze is geworden.”

Het team van Boudesteyn kan naar eigen zeggen niet wachten tot de tijden beter worden: “Blijf gezond en probeer lief te zijn voor elkaar. Een litertje snert zorgde op Blue Monday in ieder geval voor vele blijde gezichten. We vonden het leuk om u allen weer te treffen.” De onderneming deed de actie samen met verzekeringsmaatschappij NH1816.

Gepubliceerd door Robert Jansema

One thought on “Uitgedeelde snert van Boudesteyn valt in de smaak

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500