Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Brand op vissersboot vanavond in opsporingsprogramma

Geplaatst op: 21 januari 2021

Vanavond wordt in het TV Oost-programma ‘Onder de loep’ aandacht gevraagd voor vernieling en brandstichting in Genemuiden.

Een bewoner van de Prins Bernhardstraat ontdekte op zondag 8 november dat zijn auto met een plakkerige substantie was besmeurd. Bij verwijdering bleek dat de lak van het voertuig beschadigd was. Een nacht eerder, op zaterdag 7 november even voor 02:45 uur werd brand gesticht op een vissersboot gelegen in de Buitenhaven.

Bij beide incidenten is een wit voertuig, type kleine bestelbus/Caddy, door bewakingscamera’s vastgelegd. Daarnaast is bij de vernieling van het voertuig een verdachte persoon op beeld te zien. Vanavond besteedt Onder de Loep aandacht aan deze zaak. Vanaf 17.30 uur wordt de uitzending ieder uur herhaald.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500