Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 april 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wethouder deelt stroopwafels uit aan zorginstellingen

Geplaatst op: 28 januari 2021

Foto: SGP

Woensdag hebben SGP-kandidaten voor de Tweede Kamerverkiezingen stroopwafels bezorgd bij zorginstellingen in hun eigen gemeente. In totaal zijn er door heel Nederland 13.500 stroopwafels bezorgd. Maarten Slingerland, nummer 12 op de SGP-kandidatenlijst, heeft in gemeente Zwartewaterland bij de zorginstellingen Pieperhoeve, De Meente, Muiderheim, De Wijkwieg, Blokhuis, De Schans, De Hazelaar en De Linde stroopwafels bezorgd.

De zorg staat momenteel onder zware druk. Met deze actie wil de SGP alle zorgmedewerkers in Nederland een hart onder de riem steken. Maarten Slingerland vertelt: “Jullie zijn kanjers.” De zorgmedewerkers reageerden positief op de actie: “Geweldig dat jullie aan ons blijven denken.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500