Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

IJsclub maakt baan gereed voor schaatsplezier

Geplaatst op: 6 februari 2021

Vanmorgen is de ijsbaan van Volksijsbaan de Eendracht klaargemaakt voor de komende ijsperiode. Vanavond en morgen wordt het even spannend hoe het gaat met sneeuw maar een mooie ijsperiode zit er wel in!

Op het moment dat de ijsbaan open gaat zullen wij uitgebreid aangeven welke uitgangspunten gehanteerd worden. De belangrijkste uitgangspunten zijn: toegang alleen voor leden, toepassing van bloktijden van 1,5 uur, een maximum aantal bezoekers per blok, van te voren reserveren via website en toepassing van de 1,5 meter afstand.

Nog geen lid? Lid worden kan eenvoudig via: https://www.stg-eendracht.nl/de-ijsbaan/lidworden/

De vrijwilligers van de ijsbaan staan klaar om er een mooie periode van te maken. Ook zullen zij zorgen dat de baan in topconditie is. Hoe mooi is het dat er een echte winterperiode is waarin ook de jongere jeugd weer kennis kan maken met het schaatsen!

Dringend verzoek aan de jeugd van Genemuiden: ga niet op het ijs en gooi geen stokken, stenen en andere zaken op het ijs, niet bij de ijsbaan maar ook niet op de sloten bij de woonwijken. Het zou jammer zijn dat hierdoor de baan niet op tijd open kan gaan en de vrijwilligers heel veel moeite moeten doen om alles er weer af te halen.

Tot volgende week bij Volksijsbaan de Eendracht!

Gepubliceerd door Pieter Polman
Van Dijk Containers 500