Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 april 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

IJskoude tip van Arie voor sneeuwwedstrijd

Geplaatst op: 10 februari 2021

Foto's: Joke Veldman

Voor degene die mee wil doen aan onze sneeuwwedstrijd, maar geen mooie vorm in de sneeuw krijgt, heeft Arie, de man van Joke Veldman, een tip.

Veldman vertelt: “Gisteren vertelde ik op Facebook dat mijn man niet naar de bouw in Zuidbroek kon, dus besloot hij een sneeuwpop te maken. Maar de sneeuw was zacht dus daar moest een plan voor bedacht worden, dat is dus gelukt. Je moet de emmer volstampen met sneeuw en voorzichtig omkiepen, je giet er water overheen en wacht vervolgens een nachtje. Dan vriest het lekker aan. De volgende dag kiep je de sneeuwblokken uit de emmers en kun je gaan stapelen. Kwestie van in model brengen en je hebt een ijzersterk bouwwerk.”

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500