Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 april 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veilig en zonnig schaatsen bij drukbezochte Eendracht

Geplaatst op: 11 februari 2021

foto: Erik Eenkhoorn

Het bestuur van ijsbaan De Eendracht is erg blij dat ze open mogen met dit prachtige schaatsweer. Eén van de vrijwilligers vertelt: “Dit had ik twee weken geleden niet gedacht. Het laagje warm water dat we er gisteren op hebben gespoten, heeft voor een mooie gladde baan gezorgd. Het was indrukwekkend om te zien dat zoveel mensen meehielpen.”

De Eendracht wil benadrukken dat men zonder schaatsen de baan niet mag betreden, toeschouwers vanwege de coronaregels helaas niet welkom zijn en dat een ieder zich aan de opgestelde regels moet houden.

Het bestuur vult aan: “De omstandigheden op de ijsbaan zijn fantastisch! Dat vonden heel veel leden, gisteravond waren we binnen een uur volgeboekt voor de komende drie dagen. Daarom breiden wij de reserveringsmogelijkheid uit tot een maximum van 150, alleen voor degenen die nog niet konden reserveren. Dit wordt gecontroleerd.” Meer info en opgave via de site.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500