Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 mei 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Weer vier ‘Genemuidenaren’ verder bij Sportclub

Geplaatst op: 11 februari 2021

Opnieuw hebben vier Genemuidenaren bijgetekend voor nog een jaar Sportclub Genemuiden. Matthias Breman (22) debuteerde al op 16-jarige leeftijd in de toenmalige Topklasse tegen IJsselmeervogels, maakte de overstap naar PEC Zwolle om later weer terug te keren op het oude nest. Hij speelde tot nu toe 30x voor Sportclub 1 en scoorde 1 maal.

Ramon Beens (23) debuteerde ook al op jeugdige leeftijd (17) in het 1e in een bekerwedstrijd tegen Dieze West. In de 29 wedstrijden die hij voor Sportclub 1 speelde wist hij nog niet te scoren.

Nick Buitink (24) speelde zich via het 2e naar een plek in de 1e selectie. Hij speelde al veel in de basis en wil graag komend seizoen weer laten zien dat hij daar ook thuishoort. In 4 seizoenen kwam hij tot 78 wedstrijden en 3 doelpunten.

Rick Doorn (23) stroomde van uit de jeugd gelijk door naar de 1e selectie waar hij vooral als linksback of als linker centrale verdediger zijn wedstrijden speelde. In 5 seizoenen staat de teller voor Rick op 53 wedstrijden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500