Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 april 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwartewaterlandse coronacijfers afgelopen week gekelderd

Geplaatst op: 11 februari 2021

De coronacijfers in de gemeente lijken weer wat af te zwakken. In Zwartewaterland raakten afgelopen week 17 mensen besmet. “Dat is misschien wel een vertekend beeld, er is minder getest vanwege de weersomstandigheden. Men kon minder eenvoudig naar een testlocatie.”, aldus Bilder bij Zwartewater FM.

In Genemuiden raakten 10 personen besmet. In Hasselt lag dat aantal op 4 en in Zwartsluis op 3.

Ook ging Bilder tijdens de corona update in op de schaatspret: “Het voelt dubbel. We hebben bijna een jaar gehad waarin niets mag. Toch is het nodig om problematisch te doen over schaatsen, dat vind ik jammer. De oproep is om niet in groepjes te schaatsen en afstand te houden. Neem geen onnodige risico’s en kies voor ijsbanen, het moet plezierig blijven. Helaas moeten we mensen er ook op attenderen dat ze na het schaatsen geen familie of vrienden moeten uitnodigen bij hen thuis.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500