Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub heeft trainersstaf voor de jeugd rond

Geplaatst op: 17 februari 2021

De jeugdtrainers van Sportclub Genemuiden voor het komende seizoen zijn bekend. Dat meldt de technische commissie midden/ en bovenbouw van de club. “Voor bijna alle teams hebben wij trainers gevonden die zich in willen zetten om spelers op hun eigen niveau maximaal de ruimte te bieden om zich te ontwikkelen. Vanzelfsprekend in een veilig en plezierig sportklimaat”, aldus het trio Arjan Netjes, Herman Jansen en Alexander Lok.

Een aantal trainers maakt een volgende stap, andere trainers hebben zich langer verbonden aan het team waarbij ze al actief waren. Arjan Kolk gaat aan de slag bij JO19-1 en wordt hierbij ondersteund door Sijmen Jansen. Christian Riemens gaat aankomend seizoen de JO14-1 trainen, waarbij hij wordt ondersteund door Gerrit Jan van de Belt. Met ingang van seizoen 2021/2022 maakt Arjan Beens de stap naar het grote veld. Hij begeleidt komend seizoen de JO13-3 met ondersteuning van Wiljan Kattenberg en Henk Eenkhoorn.

Veel bekende gezichten aankomend seizoen

oor de volledigheid hieronder een overzicht met alle trainers.

JO12
Justin Polman, Gerrit Bredewold

JO13
Gerben van Dijk, Nathan Bos, Alexander Lok
Henk Jansen, Justin Polman
Arjan Beens, Wiljan Kattenberg, Henk Eenkhoorn

JO14
Christian Riemens, Gerrit Jan van den Belt
Gerwin Bosman, assistent vacant

JO15
Gert Beens, Tom Capelle, John Schoemaker
Sven Pol, Gert van Rees

JO17
Marcel Westerink, Jacco van der Vreugde
Tom Capelle, assistent vacant
John Schoemaker

JO19
Arjan Kolk, Sijmen Jansen
Gerrit Bredewold

“Wij zijn erg blij dat ook dit jaar een groep jeugdtrainers gestart is met de opleiding TC3.  De ontwikkeling van onze jeugd heeft onze aandacht en daarbij spelen de vaardigheden om kinderen te coachen en te trainen een belangrijke rol. Christian Riemens, Arjan Beens, Sven Pol en Wilbert Thiele hopen dit jaar hun opleiding TC3 af te ronden. Ook komend jaar hebben al onze (aspirant) trainers de kans om deel te nemen aan de pupillen- of trainerscursus. De kans is groot dat we samen met IJVV de cursus mogen organiseren waardoor alle cursusavonden in Genemuiden of IJsselmuiden plaatsvinden. Mocht je hier interesse voor hebben meld je dan gerust”, aldus de TC.

De volgende stap is de teamindeling

Vanaf maart/ april start de TC ook met de teamindeling voor het volgende seizoen. Trainers en coaches worden hierover tijdig geïnformeerd en in meegenomen.

 

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500