Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 april 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Hoe verduurzaam ik mijn huis slim en betaalbaar?’

Geplaatst op: 19 februari 2021

De gemeente Zwartewaterland organiseert in samenwerking met duurzaamheidscombinatie DCZ en Energiek Zwartewaterland een on-demand webinar over duurzaamheid voor woningeigenaren. Op dit moment staat de webinar ‘Hoe verduurzaam ik mijn huis slim en betaalbaar?’ klaar. Deze webinar is te volgen op een zelfgekozen moment. Wethouder Rietman: “De winter is volle gang en ook in het vroege voorjaar kan het nog lang fris blijven. Hoe houdt u het dan als woningeigenaar binnen behaaglijk zonder een hoog energieverbruik? Een goed moment om na te denken over het verduurzamen van uw woning.”

Een duurzame woning is behaaglijk en energiezuinig. Hoe pak je dat slim en betaalbaar aan? Dat is te horen en te zien tijdens het webinar ‘Hoe verduurzaam ik mijn huis slim en betaalbaar?’ In slechts 1 uur tijd is de kijker op de hoogte van de bespaarmogelijkheden en de nieuwe subsidies in 2021. Dat gebeurt aan de hand van de ‘big five’ van energiemaatregelen: isoleren, ventileren, energie opwekken, verwarmen en koelen. Na afloop is er de mogelijkheid om zich aan te melden voor een gratis adviesgesprek met de energieadviseur en voor de gratis energiebespaartas (zolang de voorraad strekt) ter waarde van € 75,-.

Aanmelden en kijken is mogelijk op een zelfgekozen moment tot en met 3 mei 2021. Meer info en opgave klik hier.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500