Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eenkhoorn in klassiekerploeg Jumbo

Geplaatst op: 20 februari 2021

Pascal Eenkhoorn (tweede van rechts) met onder meer Erben Wennemars en vader Sjermo.

Pascal Eenkhoorn begint seizoen in de Omloop van het Nieuwsblad. Die traditionele opener van het Belgische klassiekerseizoen staat volgend weekeinde op de kalender. Vervolgens rijdt de Genemuidenaar ook de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix. In de rest van het seizoen wordt hij in ieder geval opgesteld in de Ronde van Noorwegen.

Eenkhoorn is zeker na het wegvallen van ploeggenoot Teunissen een belangrijke ondersteuner van Wout van Aert. Die rijdt overigens niet in de Omloop, waardoor Eenkhoorn daar wellicht wat meer vrijheid heeft om voor eigen kansen te rijden.

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Eenkhoorn in klassiekerploeg Jumbo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Van Dijk Containers 500