Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 maart 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

d’Olde Soldoat gesloten vanwege besmetting binnen team

Geplaatst op: 22 februari 2021

Cafetaria d’Olde Soldoat is tot nader order gesloten. Iemand binnen het team is positief getest op corona.

Het bedrijf laat weten op sociale media: “Naar aanleiding van een bron en contact onderzoek werd vandaag zondag bekend dat we iemand in ons team hebben die positief is getest op COVID-19. Onmiddellijk zijn vandaag de personeelsleden die afgelopen dagen in contact zijn geweest ook getest. Deze test uitslagen zijn nog niet binnen maar we willen geen enkel risico nemen. Dat wil zeggen dat we in quarantaine gaan en gesloten blijven tot nader bericht. Gelukkig hebben we geen klachten en we hopen dat dit zo blijft.”

Gepubliceerd door Robert Jansema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Van Dijk Containers 500