Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kamerleden vandaag op bezoek in Zwartewaterland

Geplaatst op: 22 februari 2021

Vandaag brengt SGP-er Roelof Bisschop vanwege de verkiezingscampagne een werkbezoek aan Genemuiden en Hasselt. Ook zijn CDA-collega Hilde Palland laat zich vandaag zien in de gemeente. 

Bisschop heeft zitting in de Tweede Kamer en staat als nummer drie op de lijst voor de komende verkiezingen. Samen met wethouder Slingerland en raadslid SGP Zwartewaterland Wilhelm Bisschop bezoekt hij de Wijkwieg in Genemuiden. Daarna wordt koers gezet naar Hasselt voor een ontmoeting met een lid van het stadsteam en een of meer ondernemers.

Palland zit een kleine twee jaar in de Tweede Kamer en staat op plek 12 voor de christendemocraten. Ze start haar bezoek aan Zwartewaterland vanmiddag bij Hanzestad Marketing Hasselt. De kandidaat uit Kampen gaat vervolgens naar de brandweerkazerne in de Hanzestad en sluit de dag af in Mastenbroek.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Van Dijk Containers 500