Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Albert Flier per direct opvolger Jan Tuinman

Geplaatst op: 23 februari 2021

Albert Flier volgt per direct Jan Tuinman op als bestuurslid Technische Commissie van Sportclub Genemuiden. De voormalig doelman zou Tuinman al eerder opvolgen, maar dat werd uitgesteld omdat de Algemene Ledenvergadering vanwege corona niet kon doorgaan. 

In overleg is toen het besluit genomen dat Tuinman voorlopig zou aanblijven. Samen met Flier gingen samen met de andere TC/leden aan de slag met de selectie voor het komende seizoen. Makkelijk zijn die werkzaamheden niet vanwege de coronamaatregelen. Tuinman besloot daarom zijn functie nu neer te leggen en ruimte te geven aan Flier.

“Als bestuur van Sportclub Genemuiden respecteren en accepteren we de keuze van Jan en wij willen hem bijzonder bedanken voor zijn vele inspanningen in deze functie”, aldus Sportclub.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Van Dijk Containers 500