Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Voetbaltrainingen stopgezet vanwege besmette spelers

Geplaatst op: 23 februari 2021

Meerdere teams van Sportclub zullen aankomende periode niet trainen. Een aantal leden van de vereniging draagt het virus met zich mee, de teams van die leden zullen in ieder geval niet op de grasmat verschijnen. “Ook al ligt de bron van de besmetting (en) niet op ons sportpark, we hebben toch besloten het zekere voor het onzekere te nemen”, aldus het bestuur. 

In lijn met de landelijke richtlijn kunnen kinderen tot en met 17 jaar in grotere teams buiten sporten. Daarnaast zijn ook onderlinge wedstrijden toegestaan. Het bestuur vult aan: “Een aantal activiteiten binnen onze vereniging overlappen de eigen teams. Denk aan keepers trainen, circuittraining, maar bijvoorbeeld ook de extra activiteit die staat gepland op woensdag 24 februari. We hebben besloten dat deze activiteiten op dit moment niet doorgaan. Er mag dus worden getraind, maar alleen met het eigen team. Vanzelfsprekend moeten we ons blijven houden aan de landelijke richtlijnen. Als je volgens deze richtlijnen thuis moet blijven, houd je hier dan ook aan. Voel je ook vrij om niet te trainen.”

De bestuurders van Sportclub besluiten: “We zien het grote belang van sporten. Daarom zijn wij blij dat we ondanks alle beperkingen de spelers toch kunnen laten blijven voetballen. Toch is het voor ons allemaal een spannende en onzekere tijd. Daarom willen we nogmaals benadrukken. Mocht een trainer, ouder of kind het niet prettig vinden om op dit moment te trainen, geef dit dan gerust aan. Hiervoor is alle begrip.”

Gepubliceerd door Robert Jansema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Van Dijk Containers 500