Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 april 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuider kappers: ‘Blijf erg voorzichtig tijdens uw bezoek’

Geplaatst op: 24 februari 2021

Ondanks dat kappers vanaf 3 maart weer open mogen, doen de kappers in Genemuiden de oproep om erg voorzichtig te blijven. 

De gezamenlijke kapsalons: “Wat zijn we blij dat we eindelijk weer open mogen en dat u uw haar weer mag laten knippen na al die weken. Juist op dit moment lopen de besmettingen in Genemuiden weer op. Houd u zich alstublieft aan de regels. Houd afstand, desinfecteer uw handen en draag een mondkapje. Ook wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat u zo veilig mogelijk geknipt wordt. Laten we er samen voor zorgen dat wij niet opnieuw moeten sluiten omdat iemand met klachten toch besluit naar de kapper te gaan.”

“U zult begrijpen dat wij na deze lange periode waarin we ons werk niet mochten doen, geen inkomsten hadden en buiten de meeste maatregelen van de overheids-steunpakketten vielen, hier niet op zitten te wachten. Daarom willen wij u nog een keer vragen: heeft u lichte klachten, blijf thuis, laat u testen en annuleer of verzet uw afspraak. Maar bent u gezond en bent u toe aan een knip- en/of kleur behandeling, dan ontvangen wij u heel graag in een van onze salons! Laten we er met elkaar voor zorgen dat we open kunnen blijven”, aldus de branche.

De kappers uit Genemuiden:

Kapsalon de Miente
Kim’s styling
Double Boost Hairstyling
Salon Inge
Miranda’s hairfashion
Kapsalon Patrica
Knip enzo Hilona Halfwerk
Eline’s Haarmode
Harryella Hairstyling
Kapsalon Janet

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500