Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ruutvoorn organiseert puzzelwandeltocht

Geplaatst op: 12 maart 2021

De Ruutvoorn organiseert voor haar leden en alle inwoners van Genemuiden een coronaproof puzzelwandeltocht. Liefhebbers kunnen op een eigen moment vanuit eigen huis lopen. Er is een route van 4,5 en een van 6 kilometer.

Ondanks dat De Ruutvoorn zich nu richt op volleybal, is het van oorsprong een wandelvereniging. In 1950 liepen er voor het eerst 2 Genemuidenaren mee met de Nijmeegse vierdaagse nadat ze er in 1949 eerst naar gekeken hadden. Zij kwamen zo enthousiast terug dat ze meerdere mensen voor de wandelsport warm maakten. Het volgende jaar liepen er al 8 mannen en 2 vrouwen van de toen pas opgerichte Ruutvoorn mee met de vierdaagse.

De nummers 1,2 en 3 maken kans op mooie prijzen. Iedereen kan kosteloos meedoen. Klik hier om het document van de puzzeltocht te openen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500