Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kerken voorzien alle huishoudens in Zwartsluis van narcissen

Geplaatst op: 27 maart 2021

In deze lastige tijd hebben de gezamenlijke kerken van Zwartsluis het idee opgevat om alle Suzigers een mooi potje met voorjaarsbloemen te geven.

Zaterdag hebben gemeenteleden van de Gereformeerde Kerk, de Hervormde Gemeente en de Gereformeerde Kerk vrijgemaakt alle 2100 huishoudens in het dorp voorzien van een bloemetje. Veel mensen namen het kleinigheidje enthousiast in ontvangst. Zo ook mevrouw Westerhuis aan de Zomerdijk, ze kreeg een potje met narcissen: “Wat een leuke verrassing. Die kunnen mooi buiten in de tuin worden gezet.”

Op alle potjes stond een boodschap: ‘Dat het een paaswens mag zijn dat dit aangewakkerde vuur van hoop en vertrouwen, van medeleven en naastenliefde brandend wordt gehouden. Ook wanneer de coronatijd verleden tijd zal zijn.’ De drie kerken, die gezamenlijk 2900 leden vertegenwoordigen, hopen dat het gebaar in de smaak valt bij de inwoners van het dorp.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500