Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
4 oktober 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Overtollig materieel Waterschap onder de veilinghamer

Geplaatst op: 30 maart 2021

De uitgestelde veiling in opdracht van Waterschap Drents Overijsselse Delta is van start gegaan op zowel Onlineveilingmeester.nl als Agribidding.com.

Op 26 maart 2021 is de online veiling, welke eerder gepland stond in december, met overtollig materieel afkomstig van Waterschap Drents Overijsselse Delta op Agribidding.com en Onlineveilingmeester.nl geopend. Beide veilingplatformen vallen onder de paraplu van OVM Group. Door de passende maatregelen en het werken op afspraak is het voor de waterschappen en OVM | Group mogelijk om de veiling een vervolg te geven. Van tractoren en maaiboten tot lasapparaten en verkeersborden. Het aanbod is divers en er kan veelal al vanaf 10,00 euro geboden worden.

“Een online veiling is een transparante, duurzame en effectieve manier om overtollig materieel van de hand te doen. Zo krijgt het een tweede leven en een gelukkige nieuwe eigenaar. Iedereen krijgt de kans om mee te bieden. Dit gebeurt op afstand, waardoor het een ideaal coronaproof verkoopkanaal is in deze roerige tijd”, aldus WDOD.

Het is mogelijk om het te kopen materieel in het echt te bekijken. Er is een kijkmoment op afspraak gepland op donderdag 1 april 2021. Geïnteresseerden dienen zich hiervoor aan te melden. De kijkdag vindt plaats op twee locaties: aan de Ossebroeken 6 in Beilen en aan de Avinkweg 2 in Haarlo. Klik hier voor meer info.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500