Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
7 december 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe paden in het park

Geplaatst op: 1 april 2021

Fotoserie: Pieter Polman

Schagen Infra heeft in opdracht van de gemeente Zwartewaterland afgelopen maanden de paden in het park vervangen. De werkzaamheden zijn achter de rug en het park is weer goed toegankelijk voor wandelaars.

Een aantal paden werd afgelopen periode ook vergroot tot een breedte van 2 of 2,5 meter. Om de bomen nabij paden in het park te beschermen, werd er boombescherming om de stam geplaatst. Daarnaast werd bij zichtbare worteldruk in paden eerst een dunne laag zand aangebracht waar het nieuwe betonpad op werd aangebracht. Dit om te voorkomen dat deze wortels beschadigen en direct klem komen te zitten onder het nieuwe pad.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500