Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Alternatief passie- en paasconcert vanuit Grote Kerk

Geplaatst op: 2 april 2021

Op zaterdag 3 april organiseert Christelijk Genemuider Mannenkoor ‘Stereo’ een online Passie- en Paasconcert vanuit de Grote Kerk van Genemuiden t.b.v. Stichting De Wijkwieg.

Door alle coronaperikelen is zingen met het mannenkoor niet mogelijk. Daarom verzorgt dirigent Harm Hoeve (orgel) samen met Gerwin van der Plaats (piano) en Pascal van de Velde (trompet) een instrumentaal concert. Dit concert begint om 19.30 uur en wordt uitgezonden via het YouTubekanaal van Harm Hoeve. Klik hier om naar het concert te gaan

De collecteopbrengst van dit concert is bestemd voor Stichting De Wijkwieg. Stichting De Wijkwieg is een unieke moeder-kindopvang in Genemuiden, met als doel zoveel mogelijk baby’s een kansrijke start te bieden. Een veilige hechtingsrelatie tussen moeder en kind is voor cruciaal. In huiselijke gestructureerde omgeving biedt deze stichting alle zorg die moeder en kind nodig hebben. “De collecte wordt van harte aanbevolen”, benadrukt Stereo.

De muziek die op deze avond gespeeld zal worden staat in het teken van de Passie- en Paastijd. Liederen als ’t Is middernacht, Via Dolorosa en O hoofd bedekt met wonden zullen ten gehore gebracht worden. Het online-concert wordt afgesloten met U zij de glorie, Daar juicht een toon en met het Halleluja met psalm 150. Kortom: het is een toegankelijke programma!

“We hopen dat veel mensen dit online Passie- en Paasconcert zullen kijken en luisteren. Vergeet daarbij niet om Stichting De Wijkwieg te steunen! Dat kunt u doen door de QR-code te scannen die tijdens de uitzending diverse keren in beeld maar u kunt u gift ook overmaken naar bankrekeningnummer NL24RABO0321160567 t.n.v. Christelijk Genemuider Mannenkoor o.v.v. wijkwieg”, besluit het bestuur van Stereo.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500