Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 april 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ook burgemeester Bilder wil terrassen open

Geplaatst op: 6 april 2021

Een pilsje bij DOS of koffie op het terras van ‘d Olde Stempel? Als het aan burgemeester Bilder ligt, moet dat gewoon kunnen. Hij steunt dan ook de oproep van de burgemeesters van Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam om terrassen te openen.

‘Deze burgemeester van de toeristische plattelandsgemeente Steenwijkerland wil ook dat terrassen open gaan, liet burgemeester Bats van Steenwijkerland eerder al weten. Eddy Bilder laat vandaag weten dat hij achter de woorden van zijn collega staat.

De burgemeesters uit de Randstad geven aan dat het niet meer uit te leggen is dat mensen wel op een bankje of een kleedje op het gras mogen zitten met eten en drinken, maar dat de horeca de terrassen niet mag openen. Ze pleiten daarom voor opening van de terrassen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500