Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Geloofsgesprek ‘Bouwen aan Gods koninkrijk in de praktijk’

Geplaatst op: 7 april 2021

Op 11 april houdt de Gereformeerde Kerk een online Geloofsgesprek. Iedereen kan meekijken via internet.

“De kerk organiseert al een flink aantal jaren Goed Nieuws diensten. Door corona blijkt het lastig om een vergelijkbare ‘digitale’ beleving neer te zetten. Daarom is er nagedacht over een laagdrempelig alternatief concept: 3G Geloofs Gesprekken Genemuiden. We willen lokale mensen aan het woord laten. Zij kunnen een getuigenis delen of wat vertellen over hun visie op een bepaald onderwerp”, aldus Berjan Hulleman namens de Gereformeerde Kerk.

“Eind vorig jaar zijn we hiermee gestart en aanstaande zondag, 11 april, staat om 19.00 uur het vierde gesprek gepland. Wijnand Oudenaarden zal komen vertellen over het thema ‘Bouwen aan Gods koninkrijk in de praktijk’, afgewisseld met een aantal mooie liederen. Het gesprek is te volgen via www.kerkdienstgemist.nl en duurt een half uur tot drie kwartier”, besluit Hulleman.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500