Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 april 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ben Kaddour nieuwe aanvaller Sportclub

Geplaatst op: 8 april 2021

SC Genemuiden heeft met Osama Ben Kaddour (24) de gewenste aanvallende versterking binnengehaald. Ben Kaddour is een flankspeler die zowel op links als rechts uit de voeten kan en eventueel ook achter de spitsen kan spelen.

In de jeugd speelde hij voor FC Twente en de Graafschap, daarna werd hij na een kort verblijf bij vv Noordwijk opgepikt door MFK Zvolen in Slowakije waarna hij in Nederland weer aan de slag ging bij SC Cambuur (waar hij nog kort speelde met Noureddine Boutzamar) en later FC Lienden.

Na nog een kort avontuur bij NK Dubrava in Kroatië maakte hij de keuze voor zijn maatschappelijke carrière en hoopte hij een mooie club naast zijn werk te vinden. Intussen zijn beide doelen verwezenlijkt, een baan in de gehandicaptenzorg en voetballen bij SC Genemuiden.

Verder heeft Gerhald Visscher aangegeven volgend seizoen ook weer beschikbaar te zijn en gaat proberen weer een plek in de 1e selectie te veroveren.

De TC van SC Genemuiden geeft aan dat de voorlopige selectie zo rond is.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500