Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kijkje in de keuken bij Philadelphia ’t Olde Staduus

Geplaatst op: 8 april 2021

(Adv.) In ’t Olde Staduus is het team van Philadelphia wekelijks actief met het maken van lekkernijen, zoals hapjes of cake. 

Jorieke van Ommen- Hulleman vertelt namens Philadelphia: “Wij hebben een hapjes- en taartservice. Helaas worden er nu minder feestjes gegeven. Om toch te kunnen doen wat wij het liefst doen, bakken, hebben wij nieuwe producten bedacht. Dit zijn onder andere koekboxen met onze heerlijke Gaellemuniger brok en notencaramelkoek die door de brievenbus passen. Leuk om te sturen als vergaderbox of om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denk. Ook hebben we kwark en monchou in glazen, zodat je ze bij een drive in party mee kan geven. Daarnaast maken we heerlijke appelkruimeltaartjes voor 2 à 3 personen. Ook hebben we een gepersonaliseerde traktatie: we denken graag met u mee voor een idee. Dit doen we natuurlijk naast onze producten die wij altijd al maken.”

Meer info: toldestaduus@philadelphia of app/bel naar: 0655427770. Daarnaast is er dagelijks een gevarieerd aanbod van onze koeken te koop bij ’t Winkeltje in ’t Olde Staduus en bij Vivaldi. ​Het team van Philadelphia maakte de onderstaande video.

Gepubliceerd door Pieter Polman
Van Dijk Containers 500