Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wat doet de Adviesraad Sociaal Domein binnen de gemeente?

Geplaatst op: 17 april 2021

(Adv.) De Adviesraad Sociaal Domein Zwartewaterland is een onafhankelijk adviesorgaan, dat het college van burgemeester en wethouders gevraagd en ongevraagd adviseert over onderwerpen binnen het sociaal domein. Omdat deze tak minder bekend is onder burgers, is een promotievideo gemaakt.

“De adviesraad komt op voor de belangen van de inwoners van de Gemeente Zwartewaterland. Dit doen wij door op beleidsniveau adviezen te geven aan het College. Wij maken ons sterk voor alle Zwartewaterlanders van alle leeftijden, gezindte en etniciteit. De adviesraad werkt vanuit gelijkheid en samenwerking en komt op voor mensen vanuit de doelgroep”, aldus de Adviesraad.

Gepubliceerd door Pieter Polman
Van Dijk Containers 500