Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 mei 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Van Kesteren biedt gratis vervangend vervoer bij reparatie en onderhoud

Geplaatst op: 19 april 2021

(Adv.) Van Kesteren ziet klanttevredenheid als topprioriteit. Daarom biedt de in Kampen en Zwartsluis gevestigde Renault-dealer zijn particuliere klanten al jarenlang gratis vervangend vervoer aan bij een reparatie of onderhoud. Alleen de brandstofkosten zijn voor rekening van de klant. Zij kunnen rekenen op een schoongewassen, vaak nieuwe (elektrische) Renault. Liever een fiets te leen of wachten in de showroom? Ook dat is mogelijk!

Van Kesteren houdt zijn klanten te allen tijde mobiel. “Daarom bieden we passend vervangend vervoer aan, zo lang als dat nodig is”, legt Wimfried van Kesteren uit.

Wanneer de reparatie of het onderhoud klaar is, hoeft de klant zijn leenauto niet afgetankt in te leveren. “Wij berekenen voor de brandstof een vast bedrag per gereden kilometer. Dat scheelt de klant de extra moeite van het tanken. Ook voorkomen we zo oneerlijke situaties waarin klanten een nét niet geheel volgetankte auto meekrijgen en uiteindelijk dus meer betalen aan brandstof, omdat de vorige klant de auto niet heeft afgetankt. De klant betaalt nu alleen maar de brandstof van de eigen verreden kilometers. Maakt u liever gebruik van een leenfiets? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk.”

Haal- & brengservice

Tevens biedt Van Kesteren haal- & brengservice. “Onze collega’s wonen verspreid rondom Kampen en Zwartsluis. Hierdoor is het ook mogelijk om uw auto door één van onze medewerkers op te laten halen. Wanneer uw auto weer klaar is, wordt deze weer bij u thuis of op de werklocatie afgeleverd. Zo hoeft u zelf de deur niet uit.”

Ook hebben we een fijne wachtruimte met heerlijke koffie, aldus Van Kesteren. “Bij reparaties of onderhoudsbeurten die niet lang duren, is wachten natuurlijk ook prima mogelijk!”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500