Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 mei 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sneltestlocatie OK Vitaal vanaf 1 mei gesloten

Geplaatst op: 20 april 2021

De testlocatie van de Ondernemerskring is vanaf 1 mei gesloten, dat laat OK Vitaal weten aan haar leden. “Nu het zomerseizoen voor de deur staat, het aantal besmettingen gelukkig is afgenomen, sneltesten op vele locaties te verkrijgen zijn en de uitslagen van het testen bij de GGD ook steeds sneller bekend zijn, is het bestaan van de OK Vitaal minder noodzakelijk geworden”, meldt de OK.

“Het doel van de ondernemerskring Genemuiden, en dus van de OK Vitaal, is en was een vitaal industrieterrein. Met het opzetten van de OK Vitaal wisten ze daar een flinke bijdrage aan te leveren in de achterliggende periode. In oktober 2020 hadden bedrijven er baat bij om snel duidelijkheid te krijgen over de vitaliteit van hun medewerkers zodat de bedrijfsvoering zo goed en snel als mogelijk doorgang kon vinden. Op dat moment was er geen optie om dit elders te realiseren, waardoor de totstandkoming van de OK Vitaal veel nut had”, merkt het bestuur van de OK op.

“Het aantal testafspraken nam de afgelopen tijd gestaag af. Met het oog op de planning en het aantal medewerkers is dit met deze aantallen niet meer efficiënt te organiseren. Gelukkig zijn er vele andere mogelijkheden om snel een testuitslag te verkrijgen, door o.a. de GGD en organisaties die met subsidie kunnen testen. Deze ontwikkelingen juichen wij toe, want daarmee realiseren we een vitaal industrieterrein: dat is ook waar het de OK Vitaal om te doen is. De OK Vitaal sluit haar deuren, maar we houden de testlocatie voorlopig intact. Mochten er in de komende maanden ontwikkelingen zijn waardoor heropening van de testlocatie nuttig blijkt, dan zijn we snel weer operationeel”, aldus de vereniging in een brief richting haar leden.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500