Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 mei 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Rode loper bij BSO van SKZ

Geplaatst op: 21 april 2021

De buitenschoolse opvang van SKZ is weer open, reden genoeg voor de opvang om de rode loper uit te leggen.

Tanja Hoekman vertelt: “Wat fijn dat iedereen na schooltijd weer bij ons op de groep mag komen, dit was reden voor een feestelijke ontvangst!  De rode loper lag klaar voor alle kinderen die naar de Little Beezz of de Heppie Beezz komen. Daarnaast hadden we deze week een lekkere traktatie om te vieren dat de BSO voor iedereen weer is geopend. Het is erg leuk om iedereen weer te zien. Veel kinderen zijn in de tijd van de noodopvang gegroeid, hebben van alles meegemaakt en veel te vertellen. Ze zijn blij hun routine weer op te pakken.”

Hoekman vult aan: “Voor de ouders is het natuurlijk ook weer fijn om, na een lange periode van passen-en-meten met de opvang voor hun schoolgaande kinderen, weer terecht te kunnen bij het vertrouwde opvangadres. Helemaal zoals ‘vanouds’ is het nog niet, we moeten ons natuurlijk houden aan de regels. De kinderen van de verschillende basisscholen worden opgevangen op een eigen plek en deze groepen spelen beurtelings buiten: BSO in de eigen ‘bubbel’ zoals dat heet. Maar het begin is er en daar zijn kinderen, ouders en pedagogisch medewerksters van SKZ locatie Genemuiden erg blij mee.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500