Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jongerenwerk organiseert buitenactiviteiten

Geplaatst op: 23 april 2021

Tijdens de meivakantie organiseren de buurtsportcoaches en het jongerenwerk van Zwartewaterland een aantal buitenactiviteiten. “Gelukkig kunnen wij weer buiten activiteiten organiseren vandaar dit programma” zegt jongerenwerker Marielle Sallomons. Onder andere tennis, volleybal en dansen zullen terug komen tijdens de vakantie. “Wij hebben er super veel zin in” aldus buurtsportcoach Martijn Jansen.  

Woensdag 5 mei zal er een tennis activiteit georganiseerd worden in samenwerking met de tennisvereniging Eerste Wittien. Deze clinic zal worden bijgewoond door de buurtsportcoaches. Lijkt het je leuk om mee te doen? Meld je dan aan via www.samenzwartewaterland.nl en klik op activiteit & meedoen!

Op vrijdag 7 mei zal in Genemuiden een freerun clinic gegeven worden door Freerunning Zwolle. “Zorg dat je op tijd bent want wij verplaatsen ons door Genemuiden” aldus de aanbieder. Tijdstip voor de eerste groep 13:00 uur-14:00 uur, de tweede groep start om 14:00 uur tot 15:00 uur. Verzamellocatie is de Ijsbaan in Genemuiden. Meedoen? Kijk op www.samenzwartewaterland.nl en meld je aan vóór 6 mei.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500