Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 mei 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sluziger aangehouden, mogelijk link met vuurwerkoverlast

Geplaatst op: 27 april 2021

Een feestelijke Koningsdag eindigde dinsdagavond in gespannen situatie aan de Marijkestraat in Zwartsluis. De politie hield daar namelijk een man uit Zwartsluis aan. Hij is afgevoerd naar het politiebureau. 

De emoties liepen hoog op tijdens de aanhouding. De hele buurt had zich verzameld in de straat waar de man werd aangehouden. Kennissen van de aangehouden twintiger kregen daarop ruzie met enkele toeschouwers.

Meerdere buurtbewoners vertellen dat de aanhouding hoogstwaarschijnlijk te maken heeft met de vuurwerkoverlast. Al maandenlang klinken tussen 21.00 en 03.30 uur regelmatig enorme knallen boven het dorp. De knallen waren tot in Genemuiden te horen. Er zijn twee tassen met onbekende inhoud in beslag genomen.

De politie was met zeker vijf eenheden ter plaatse. De aanwezige honden werden niet ingezet.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500