Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 mei 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gert van Hoef geeft online concert vanuit Grote Kerk

Geplaatst op: 4 mei 2021

Gert van Hoef geeft dinsdag 11 mei om 20.00 uur in de Grote Kerk een orgelconcert. Liefhebbers kunnen dit concert live volgen via internet.

Op programma staan ‘Dankt, dankt nu allen God’ en ‘Wilt heden nu treden’ (J. Zwart) en ‘Christ unser Herr zum Jordan kam’ J.S. Bach en verder muziek van F. Asma, Boëly, Mendelssohn, Vierne, Guilmant en van Van Hoef zelf.

Binnenkort ook in de Hervormde Kerk: 1 juni Minne Veldman, 6 juli 2021 Martin Mans, 7 september André Knevel, 5 oktober Jos van der Kooy en 2 november 2021 Harm Hoeve. Neem alvast een voorproefje van de muziek die wordt gespeeld met deze link: https://youtu.be/mbtpfM3hxso. Het concert is te volgen op het livestreamkanaal op Youtube van Gert van Hoef.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500