Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bente van der Steeg komend weekend weer op de buis

Geplaatst op: 8 mei 2021

Bente van der Steeg (rechten RTL)

Vrijdag 14 mei vanaf 20.30 uur is Bente van der Steeg uit Genemuiden weer te zien bij The Voice Kids op RTL 4. Het 12-jarige zangtalent was vorige maand al te bewonderen in de voorrondes van de zangwedstrijd.

Alle juryleden van The Voice Kids draaiden tijdens de voorronde op 2 april hun stoel om voor deelneemster Bente. Ze mocht dus kiezen wie haar coach werd: Ilse de Lange, Sanne (Miss Montreal), rapper Snelle of Ali B. Uiteindelijk koos ze voor Sanne. Komend weekend krijgt de eerste uitzending dus een vervolg.

Al voordat ze überhaupt had gezongen tijdens de voorrondes, draaiden twee juryleden direct hun stoel om. Met haar vioolspel wist Bente de jury helemaal in te pakken. Sanne Hans vertelde tijdens de vorige uitzending dat ze zichzelf heel erg herkende in Bente: “Ik had vroeger zelf ook een viool en het liedje dat jij vanavond zong, is ook één van de eerste nummers die ik leerde spelen.” Ze doelde op het nummer ‘My Heart Will Go On’.

Begin 2020 gaf jonge inwoonster van Genemuiden zich op voor de zangwedstrijd van RTL4. Uiteindelijk was ze van maart tot en met oktober 2020 druk in de weer met voorrondes. Die heeft ze gehaald. Vrijdag 14 mei zal blijken of Bente door gaat naar de volgende ronde. Als dat lukt, zou dat haar derde tv-optreden bij The Voice Kids worden.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500