Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jan Tuinman benoemd tot lid van verdienste Sportclub

Geplaatst op: 28 mei 2021

v.l.n.r. Voorzitter Sportclub Genemuiden Luuk Drost, Alieke Tuinman, Jan Tuinman.

Jan Tuinman nam vrijdagavond in de online Algemene Ledenvergadering afscheid als bestuurslid TZ 1&2 van Sportclub. Eerder deze week werd Jan aangenaam verrast door het bestuur van Sportclub Genemuiden.

Jan is inmiddels 54 jaar lid van Sportclub Genemuiden, begonnen als speler en later verdienstelijk ingezet (en nog) op diverse functies binnen onze mooie vereniging te weten; redactielid Sportclubnieuws, bestuurslid (secretaris), assistent penningmeester, kantinecommissie en kantinebeheerder, ( 28 jaar), bestuurslid kantine en evenementen, coördinator busreizen, fotograaf presentatiegidsen, wedstrijdsecretaris, vice penningmeester, lid van de financiële commissie en bestuurslid technische zaken 1e en 2e elftal.

Op basis van bovenstaande inzet en lange verbondenheid aan onze club heeft het bestuur besloten Jan Tuinman te benoemen tot Lid van Verdienste van Sportclub Genemuiden.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500