Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Voice-avontuur geëindigd voor Bente van der Steeg

Geplaatst op: 28 mei 2021

De in Genemuiden wereldberoemde Bente van der Steeg gaat helaas niet door in The Voice Kids. Dat bleek vrijdagavond tijdens de Sing-offs van het RTL-programma.

Al twee keer eerder was het 12-jarige talent uit Genemuiden te zien bij de zangwedstrijd van RTL 4. Vandaag was de derde uitzending waarin Bente verscheen. Ondanks het betoverende optreden, eindigt hier haar avontuur.

Dat Bente zo ver is gekomen, is extra bijzonder. Toen ze zich inschreef had ze namelijk nog nooit zangles gehad. Bente vertelde eerder aan Genemuiden Actueel: “Dat muzikale zit er wel van kleins af aan in, toen ik 5 was begon ik met vioolspelen. Op een schoolavond en wat jamesessies in d’ Overtoom na, heb ik verder nooit echt meegedaan aan een talentenjacht. Maar het is echt een hele leuke ervaring om mee te doen aan The Voice.”

Zaterdagochtend na 11.35 uur is Bente te gast in het programma ‘Actueel’ van de lokale omroep Zwartewater FM. Daar blikt ze terug op haar deelname aan het bekende programma.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500