Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

SGP helpt mee met NLDoet

Geplaatst op: 29 mei 2021

De oranje stropdas maakte vanmorgen plaats voor klompen en werkschoenen. De fractie van SGP Zwartewaterland ging namelijk op pad om mee te doen aan NLDoet. 

Aan zowel de Willem Egbertsstraat in Hasselt als aan de Nieuwe Wetering in Mastenbroek hebben vrijwilligers vanmorgen hun beste beentje voorgezet. In Mastenbroek werd het centrale gedeelte ter hoogte van het Trefpunt en de school opgeknapt. Verzakt straatwerk werd hersteld, veel onkruid is vakkundig weggehaald en ook de beplanting is weer aangevuld. In de omtrek is ook veel zwerfvuil verwijderd.

Aan de Willem Egbertsstraat in Hasselt hebben de vrijwilligers en buurtbewoners de grote, centrale, speeltuin een zomerbeurt gegeven. Snoeien, groene aanslag verwijderen, de wilgenhutten voorzien van nieuwe wilgentakken, herplanten en noem het maar op. Verder zijn plantenperken en randen van de speeltuinen weer onkruidvrij gemaakt. Met andere woorden: de speeltuin ligt er weer perfect bij.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500