Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Win een middag scooterrijden bij Genemuiden Actueel

Geplaatst op: 18 juni 2021

Slinger Verhuur en Genemuiden Actueel houden een leuke actie. Lezers kunnen een middagje scooterrijden winnen als ze vertellen wat volgens hen het mooiste plekje is van Zwartewaterland en waarom. Het gaat om een scootertocht van twee uur voor twee personen op twee scooters. Reageren kan de komende dagen, maandag maken we de winnaar bekend.

Jillis Slingerland vertelt: “Sinds de zomer van 2020 hebben we een klein verhuurbedrijf in Zwartewaterland (Hasselt) met zes mooie retro scooters. Deze klassieke scooters zijn ingericht op comfort en rijgemak. Ze zijn veilig, zuinig en comfortabel in gebruik. Ze bieden plaats aan twee personen en hebben een bagagerekje. De scooters rijden +/- 25 km/h, waardoor een helm niet verplicht is. Op deze manier is het optimaal genieten van de natuur! Tevens hebben we een kinderzitje voor de kleine bijrijders van +/- 3 t/m 6 jaar (14-30kg). We hebben prachtige routes uitgestippeld o.a. door de Weerribben, langs de IJssel, rondom Zwolle en/of zelfs een stukje door de Veluwe! Oftewel: vanaf Hasselt kun je alle kanten op! Reserveren kan via de website: www.slingerverhuur.nl of telefonisch: 06-31090507/06-11937067. We hopen jullie graag te zien.”

Meedoen aan de actie? Mail uw motivatie voor het leukste of mooiste plekje van Zwartewaterland, gepaard met uw telefoonnummer, naar onze nieuwsvloer: redactie@genemuidenactueel.nl.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500