Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 augustus 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bente van der Steeg op de planken in Zwolle

Geplaatst op: 21 juni 2021

Bente van der Steeg (rechten RTL)

Na anderhalf jaar zonder optredens laat het jeugdsymfonieorkest De Vuurvogel weer live van zich horen. Op zaterdag 3 juli geeft het orkest twee concerten in de Plantagekerk in Zwolle met solistische medewerking van Bente van der Steeg uit Genemuiden, bekend van The Voice Kids.

Het laatste concert van het orkest was ook in de Plantagekerk. Samen met schoolkoor Meander Vocaal speelde het orkest op 13 februari 2020 de laatste noten voor publiek. Des te feestelijker is het om nu, na bijna anderhalf jaar, op dezelfde plek de draad weer op te pakken.

Om het concert een extra feestelijk tintje te geven zocht dirigent Albert Dam contact met Adriaan Stoet, viooldocent van Bente van der Steeg uit Genemuiden. Bente (13 jaar) wist met haar vioolspel de jurystoelen te laten draaien nog voordat ze een noot had gezongen. Met de combinatie van haar viool en zang is Bente inmiddels bekend geworden bij het publiek en wist daarmee door te dringen tot de halve finale van de laatste editie van The Voice Kids.

Het ‘Vuurvogel Versoepelingsconcert’ begint op zaterdag 3 juli om 15 uur en om 17 uur. Een half uur voor aanvang is de Plantagekerk open voor publiek. Er zijn nog beperkt kaarten beschikbaar via www.ticketkantoor.nl/shop/versoepeling

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500